Transport si returnare

Transport si returnare

TRANSPORT NATIONAL
Livram comenzi interne 1-3 zile lucratoare dupa plasarea comenzii. Ar trebui sa primiti o notificare de expediere cu informatii de urmarire odata ce comanda dvs. iese din studioul nostru. Spuneti-ne daca doriti ca expedierea sa fie rapida si vom incerca tot posibilul!
TRANSPORT INTERNATIONAL
Timpii de expediere variaza in functie de locatie, de timpul anului si de serviciul postal local. In medie, comenzile ar trebui sa ajunga in 2-4 saptamani.
Ambalajele internationale pot fi supuse taxelor vamale, taxelor sau altor taxe care sunt calculate pe tari. Clientul este responsabil pentru plata oricaror taxe si taxe vamale. Pachetele internationale pot fi amanate de autoritatile vamale. Din pacate, noi, cei de la Rudimentar Candles, nu avem control asupra acestor circumstante.
RETUR + SCHIMBURI
La Rudimentar Candles, toate produsele noastre sunt inspectate cu atentie inainte de a fi expediate. Datorita naturii produselor noastre, lumanarile folosite nu pot fi returnate sau schimbate. Cu toate acestea, vom inlocui sau vom restitui produse deteriorate in timpul expedierii, daca dovada fotografica a deteriorarii este trimisa Rudimentar Candles in termen de 7 zile de la livrare.
De asemenea, puteti schimba produsul pentru o alta lumanare de aceeasi dimensiune si pret in decurs de 14 zile de la cumparare. Cumparatorul este responsabil pentru costul de expediere pentru toate articolele returnate.
In cazul in care pachetul este deteriorat in timpul expedierii, va puteti intoarce lumanarile neutilizate pentru o rambursare completa a pretului dvs. de cumparare, mai putin transportul si manipularea in termen de 14 zile de la livrare. Va rugam sa ne contactati la rudimentarcandles@gmail.com pentru mai multe detalii.

Scroll to top