Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

1. Condiții de utilizare
Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.rudimentar.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC ALMA GLAMOUR SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos. Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare. Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.rudimentar.ro.
2. Protecția datelor personale
În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.
Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.rudimentar.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC ALMA GLAMOUR SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct. SC ALMA GLAMOUR SRL va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date. Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.
3. Prețul
Prețurile afișate în cadrul site-ului www.rudimentar.ro sunt în RON și NU conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC ALMA GLAMOUR SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.rudimentar.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății. Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră. Descrierea procesului de plată: – Clientul inițiază comanda pe site-ul www.rudimentar.ro pentru unul sau mai multe produse; – După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.
4. Livrarea produselor
SC ALMA GLAMOUR SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.
5. Returnarea/schimbul mărfurilor
Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de SC ALMA GLAMOUR SRL. Clienții www.rudimentar.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii. În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate. Rudimentar încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale.
6. Drepturi de autor
Întregul conținut al site-ului www.rudimentar.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC ALMA GLAMOUR SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.rudimentar.ro se pedepsește conform legilor în vigoare. Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.
7. Informații, comunicări
Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail rudimentarcandles@gmail.com atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.
8. Comenzi plasate de clienți din Uniunea Europeană, dar aflați în afara jurisdicției acestui site
Pentru că acest site este un site .ro, pentru finalizarea comenzii vă rugăm să contactați serviciul de Asistență Clienți. Serviciul de Asistență Clienți va finaliza și va executa comanda dumneavoastră. Vă reamintim că documentele comenciale (precum factura) vor fi emise în limba română și că achiziționarea produselor este guvernată de legile din România și de termenii și condițiile acestui site. Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.
9. Sfaturi de siguranță
Pentru obținerea celor mai bune rezultate în arderea lumanării, păstrați fitilul tăiat la 5 mm, permițând diametrului de ceară să se extindă până la marginea exterioară înainte de a stinge flacăra. Ceara are o „memorie” la arderea ulterioară; lumanarea se va topi până la margine și va arde în mod egal. Pentru siguranța și pentru a proteja alte suprafețe, opriți arderea atunci când rămâne un centimetru de ceară sau când este vizibilă vârful fileului metalic. Plasați întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și pete. Dacă sticla devine fisurată sau spartă, nu continuați să ardeți. Nu lăsați niciodată o lumânare nesupravegheată. Vânzătorul și / sau producătorul nu sunt responsabili pentru utilizarea incorectă. Păstrați lumânarea fără materiale străine, inclusiv chibrituri și resturi de fitil. Ardeți lumânarea numai pe suprafețe rezistente la foc. Nu ardeți lumânarea mai mult de 2-3 ore o data. Întotdeauna ardeți lumânarea la vedere și nu lasați la îndemâna copiilor și animalelor de companie.

Scroll to top