Parfumuri

Mountain Peak

Nimic altceva nu poate aduce mirosul unic al pădurilor de conifere, mai mult decât lumânarea MOUNTAIN PEAK de la Rudimentar. Noi am lucrat la elaborarea unei arome care să aducă magia pădurii în căminul dumneavoastră. MOUNTAIN PEAK completează decorul oricărui spațiu cu o mireasmă deosebită, curată și plină de caldură. Această lumânare are o textură cremoasă care vine într-un pahar minimalist de sticlă mată, lucrată manual în România cu un fitil de lemn special de cireș si un conținut 100% organic.

Vanilla Woods

Lumânarea parfumată VANILLA WOODS este senzuală și elegantă prin notele de top ale vaniliei. Are o aromă bogată, potrivită în orice moment adăugând spațiului dumneavoastră detaliul de eleganță și stil. Este potrivită atât pentru decorul personal, dar poate fi totodată cadoul unic și special de care aveți nevoie. Această lumânare are o textură cremoasă care vine într-un pahar de sticlă mată, lucrată manual în România cu un fitil de lemn de cireș și un conținut 100% organic.

Sweet Cookie

Lumânarea SWEET COOKIE reflectă mirosul sărbătorilor adaugând aerului o aromă misterioasă de scorțișoară și portocală. Această atmosferă creată vă va aduce aminte de perioada copilăriei și de cozonacii pe care îi făcea bunica de Crăciun. Dăruiți această lumânare parfumată cu aromă de scorțișoară și portocală prietenilor dumneavoastră cu ocazia sezonului rece. Această lumânare are o textură cremoasă care vine într-un pahar minimalist de sticlă mată, lucrată manual în România, cu un conținut 100% organic și cu un fitil de lemn de cireș.

Scroll to top