Despre noi

Despre Rudimentar Candles

Oricine iubește atmosfera călduroasă, confortabilă odată ce vremea rece se apropie; pacea și liniștea într-un mediu aglomerat, lumina discretă care te calmează după o zi obositoare. Pentru fiecare eveniment și sezon, echipa Rudimentar a creat produsele perfecte. Rudimentar Candles este o afacere locală, care a luat naștere dintr-o idee ambițioasă și care spune povestea unor lumânări handmade făcute în Făgăraș, în inima Transilvaniei, ținutul mistic unde inevitabil ești cuprins de un sentiment de liniște interioară.

Conceptul lumânărilor, prin simplitate și eleganța aromelor, evidențiază tot ce este mai frumos de iubit în Transilvania: aromele, miresmele, tradițiile, legendele și orașele de poveste. Mirosurile organice, aromatice al lumânărilor ne amintesc de sezonul în care suntem, ne fac să prețuim momentele speciale și ne aduc înapoi la lucrurile importante din viață. Lumânările au apărut cu sute de ani în urmă și utilizarea lor este asociată cu multe culturi și religii. În zilele noastre alegerea unor lumânări parfumate este alegerea perfectă, atât pentru aroma lor cat și pentru valoarea lor estetică.

Poți alege să faci cadou o lumânare parfumată cu orice ocazie. Parfumul lor persista pentru o lungă perioadă de timp, chiar și după ce acestea se sting, atât în spații închise cat si atunci când sunt utilizate în aer liber. Misiunea Rudimentar Candles este simplă și pură, aceea de a crea produse care schimbă rutina zilnica cu savoarea Transilvaniei oferind momente de relaxare de lux.

Hand Made

Lumânările noastre prin intermediul procesului de fabricare sunt făcute manual,ca mai apoi și personalizate.

Moderne & unice

Viziunea noastra este unica, așa că produsele noastre prin minimalism și eleganta sunt unice pe piața românească.

Mai mult decat o simpla lumanare

Având un design deosebit, lumânările noastre servesc pe lângă scopul pentru care au fost create și ca obiecte de decor interior.

Calitate garantată

Dorim să oferim produse de o calitate ireproșabilă folosind produse prime de cea mai înaltă calitate.

Scroll to top